Politic

Analize la PP-DD cu sancţiuni şi excluderi

IMG_3777Ioan DUMITRESCU

Joi, 17.07.2014, secretarul general al Partidului Poporului Dan Diaconescu, Liviu Neagu, împreună cu Lucian Iotu, viceprimarul municipiului Alexandria, vicepreşedinte la nivel naţional al PP-DD, Stelică Tălpigă, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Teleorman, şi Florin Nedelcu, viceprimarul oraşului Videle, au ţinut o conferinţă de presă în care au prezentat analiza rezultatelor de la alegerile europarlamentare, precum şi stadiul pregătirilor pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

Liviu Neagu a declarat cu amărăciune: „Rezultatele sunt dezamăgitoare. Voi începe analiza de la nivelul consilierilor judeţeni şi aş coborî până la consilierii locali, care s-au angajat în nişte competiţii electorale pe care nu au reuşit să le susţină”, care a mai spus şi faptul că rezultatele slabe de la alegerile europarlamentare s-au datorat şi absenţei lui Dan Diaconescu de la postul de televiziune OTV care a fost suspendat. Secretarul general Liviu Neagu a mai precizat faptul că, la alegerile parlamentare, PP-DD a fost votat de 1.100.000 de alegători. Totodată, Liviu Neagu a spus că se vor face şedinţe de evaluare a rezultatelor de la alegerile europarlamentare în fiecare organizaţie locală, amintind faptul că mulţi dintre membrii de partid ai PP-DD au uitat de responsabilităţile de partid.

Vorbind despre alegerile prezidenţiale, unde Dan Diaconescu va candida, Liviu Neagu a spus că speră ca liderul PP-DD să obţină un scor de peste 15% în primul tur, precum şi faptul că îşi doreşte să ajungă în turul doi.

Întrunirea liderilor PP-DD din Teleorman s-a lăsat şi cu sancţiuni; astfel, Lupu Viorel Laurenţiu, consilier local la comuna Troianu, fostul candidat PP-DD la funcţia de primar, a fost exclus din partid; Cazacu Laurenţiu, viceprimarul comunei Răzmireşti, preşedintele organizaţiei locale a PP-DD, a primit avertisment, la fel pentru neimplicare suficientă la alegerile europarlamentare. Şi consilierul judeţean Ion Izină a fost sancţionat cu  avertisment verbal pentru neimplicare în calitatea sa de purtător de cuvânt al organizaţiei PP-DD.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.