Sport

Amicale de vară – Sporting Roşiori câştigă in-extremis jocul cu Bradu

amicalUnul din cele mai interesante meciuri ale acestei perioade de pregătire s-a disputat sâmbătă dimineaţă la Roşiorii de Vede. Sporting şi Atletic Bradu, două echipe care se vor întâlni şi în campionatul seriei a 3-a, Liga a 3-a, au disputat un test util pentru campionatul oficial. Deşi antrenamentul dinaintea campionatului nu se asemeană cu ce va când se va juca pe puncte, cele două echipe au vrut să-şi facă o evaluare cât mai reală pentru sezonul care va debuta pe 29/30 august, când este programată prima etapă din Liga a 3-a. Antrenorul Cristi Negru a mizat sâmbătă şi pe noua achiziţie Victor Rada, direcţionat de pe traseul lui spre Alexandria, dar s-a încercat şi conturarea unei formule de start cât mai apropiate de cea din campionat. Rezultatul, a fost un joc echilibrat, după cum spun cei care au fost la teren, ceva mai multe ocazii au avut oaspeţii, dar şi gazdele au stat bine în teren, au pus presiune pe adversar pe final, iar în ultima fază a jocului, arbitrul avea să se acorde un penalti, transformat de atacantul Cristi Priescu, adus acum câteva zile la Roşiorii de Vede, 1-0 în minutul 5 al prelungirilor.

În jocul de sâmbătă, contra echipei din Bradu, antrenorul Cristi Negru a folosit următorii jucători: Butoi, Vişan, Moşteanu, Floricel, Dicu, Lătea, Rada, Vâlcică, Bocănete, Bâră, Priescu; au mai intrat Celic, Stoichiţoiu, Sitaru, Moraru, Urâtu.

Următorul joc pentru roşioreni este programat pentru miercuri, tot contra formaţiei Atletic Bradu, în deplasare de această dată.

 

FCM Alexandria n-a mai jucat că n-a vrut Baloteştiul

Un alt joc care se anunţa interesant a fost programat pentru sâmbăta trecută, la Alexandria. Numai că, adversarul celor de la FCM, CS Baloteşti, a declinat prezenţa la Alexandria în ultim moment, dintr-un motiv ridicol, “este prea cald”! din acest motiv, antrenorul Gabriel Lungu a anulat mişcarea de sâmbătă, jucătorii primin do zi în plus de repaus. Conform programului stabilit de comun acord între FCM Alexandria şi CS Baloteşti, jocul dintre cele două echipe ar urma să aibă loc miercuri la Alexandria, în jurul orei 10.30.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.