Sport

Amicale de dinaintea returului – Sporting Roşiori, prestaţie bună înainte de retur

Cu o săptămână înaintea primului joc oficial în 2015, Sporting Roşiorii de Vede (locul 9, seria a 3-a, Liga a 3-a) şi-a măsurat forţele cu o colegă de serie, CS Podari (locul 13), meci considerat convingător asupra potenţialului roşiorenilor. În urma disputei, echipa antrenată de Cristi Negru s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Dragoş Gheorghe şi Viorel Bocănete, însă important a fost testul în sine, care a arătat dacă echipa are, sau nu, potenţial. “Din punctul meu de vedere a fost un meci bun, contra unui adversar care a pus probleme, suprafaţa de joc a fost mai bună de această dată, dar cel mai important este că ne-am mişcat bine. Eu spun că ne-ar mai fi trebuit două-trei jocuri de pregătire, pentru a fi pregătiţi sută la sută, acum eu spoun că suntem la 70-75% din potenţial, dar cred că suntem pe un drum bun”, a spus preşedintele clubului sporting, Gabriel Vlădulescu, după acest ultim amical de iarnă.

În jocul cu CS Podari, pentru Sporting Roşiori au jucat: S. Gavriş. S. Viţan, L. Floricel, M. Moşteanu, M. Dicu, V. Vâlcică, A. Făinişi, V. Rada, I. Lătea, D. Gheorghe, A. Turcin; au mai intrat A. Bugiu, F. Firoiu, V. Bocănete, A. Ciubuc, G. Bâră, A. Vălimăreanu; antrenor Cristi Negru.

Vineri, 6 martie a.c., Liga a 3-a se reia odată cu prima etapă a returului, când Sporting Roşiorii de Vede va juca în deplasare la liderul seriei a 3-a, SCM Argeş Piteşti.

 

FCM Alexandria a câştigat la Buzescu

Aşa cum a stabilit în urmă cu două luni de zile, în fiecare etapă în care va sta, FCM Alexandria va juca câte un meci de verificare. Aşa s-a întâmplat sâmbăta trecută, când alexăndrenii au disputat un meci de verificare cu Rapid Buzescu, în deplasare. Rezultatul acelui joc a fost 3-0 pentru FCM (au marcat Horaţiu Lascu, Marius Tereuci, Ionicel) , un meci de pregătire considerat util pentru verificarea jucătorilor înaintea primului meci oficial. Primul adversar în 2015 pentru FCM Alexandria în campionat va fi Unirea Ţigăneşti, meci programat pe Municipalul din Alexandria, pe 7 martie, tot atunci când Rapid Buzescu.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.