Eveniment

Amenzi de peste 200.000 de lei date, ieri, de oamenii legii în Teleorman

Cu toate că a trecut mai bine de o lună de la decretarea stării de urgență, teleormănenii continuă să încalce restricțiile de circulație impuse de ordonanțele militare în vigoare, iar acest lucru se reflectă în numărul ridicat de sancțiuni contravenționale date de oamenii legii.

Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență transmite că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au continuat să acționeze integrat, în echipaje mixte, împreună cu jandarmi, militari M.Ap.N. și polițiști locali pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgență. Efectivele au fost angrenate în misiuni de menținere a ordinii publice în zona locurilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină și pentru respectarea restricțiilor de circulație impuse.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 22 aprilie, 183 de polițiști, 68 de jandarmi, 12 militari și 41 de polițiști locali au verificat modul de respectare a prevederilor ordonanțelor militare, precum și OUG 1/1999, fiind verificate 296 de persoane aflate în izolare, precum și alte peste 700 din perspectiva respectării interdicțiilor impuse. În contextul prezentat, au fost verificate în trafic peste 300 de autoturisme.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 86 de sancțiuni contravenționale persoanelor fizice, valoarea sancțiunilor depășind 200.000 de lei, 76 dintre acestea sancționând nerespectarea prevederilor OM nr. 3/2020.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.