Ambulanţele au alergat în minivacanţa de Paşte: peste 700 de solicitări, 35 pentru conflicte şi agresiuni fizice

707 solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 06 aprilie, ora 00.00 – 10 aprilie, ora 08.00, iar şase persoane (două femei şi patru bărbaţi) au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în cinci accidente rutiere, soldate cu şase victime, dintre care una decedată.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 94, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 68 de solicitări au fost pentru tuse şi probleme respiratorii minore.

Totodată, 59 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru cefalee, în timp ce alte 31 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Pe de altă parte, 35 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 30 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 6 tentative de suicid, cu 4 cazuri de oameni căzuţi în stradă, cu 14 intoxicaţii, precum şi cu 9 cazuri psihiatrice. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code