Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ambulanţa, solicitată pentru cinci tentative de suicid la final de săptămână

443 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 27 octombrie, ora 00.00 – 31 octombrie, ora 09.00, iar patru persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit într-un accident rutier, care s-a soldat cu trei victime, pentru una dintre ele fiind necesară intervenţia unui elicopter SMURD.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 69, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 31 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 36 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 14 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 14 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 17 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 10 cazuri psihiatrice, la finalul săptămânii, cu două cazuri de oameni căzuţi în stradă, dar şi cu cinci tentative de suicid.

În ceea ce priveşte persoanele găsite decedate, potrivit informaţiilor furnizate, este vorba despre patru bărbaţi, cu vârste de 44, 71, 70 şi 84 de ani, din localităţile Blejeşti, Mavrodin, Ogrăzile (Talpa) şi Târnava (Botoroaga). (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code