Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ambulanţa a intervenit la şase accidente rutiere la final de săptămână

428 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 8 decembrie, ora 00.00 – 10 decembrie, ora 09.00, iar cinci persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în şase accidente rutiere, soldat cu 6 victime, dintre care una a decedat.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 50, au fost înregistrate pentru cefalee, în timp ce alte 49 de solicitări au fost pentru dureri abdominale sau de spate.

Totodată, 26 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 20 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 11 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 15 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 17 cazuri psihiatrice, dar şi cu 8 intoxicaţii.

În ceea ce priveşte persoanele găsite decedate, potrivit informaţiilor furnizate, este vorba despre patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 50 şi 69 de ani, din localităţile Siliştea Gumeşti, Turnu Măgurele, Roşiorii de Vede şi Frăsinet, şi o femeie în vârstă de 57 de ani, din Zâmbreasca.

În ceea ce priveşte accidentele rutiere, acestea au avut loc pe raza localităţilor Cervenia, Peretu, Drăgăneşti Vlaşca, Băbăiţa, Sericu (Blejeşti) şi Zâmbreasca, cel din urma fiind soldându-se cu o persoană decedată. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code