Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ambulanţa a intervenit la şapte accidente rutiere la final de săptămână

451 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 15 decembrie, ora 00.00 – 18 decembrie, ora 09.00, iar patru persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în şapte accidente rutiere, soldat cu opt victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 49, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 49 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 31 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 17 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 16 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 18 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu două tentative de suicid, cu 8 cazuri psihiatrice, dar şi cu 12 intoxicaţii.

În ceea ce priveşte persoanele găsite decedate, potrivit informaţiilor furnizate, este vorba despre trei bărbaţi cu vârste de 53, 55 şi 63 de ani, din localităţile Alexandria, Balta Sărată şi Bragadiru, şi despre o femeie de 71 de ani, din Alexandria. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code