Social

Alţi 51 de dascăli teleormăneni au dobândit dreptul de a ocupa o funcţie de conducere în învăţământ

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a publicat la începutul acestei săptămâni rezultatele finale ale ultimei sesiuni de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Naţional de Experţi în Management educaţional. Din cei 68 de dascăli teleormăneni, rămaşi în cursă după etapa de selecţie on line, doar 51 au promovat. Dintre cei respinşi, cei mai mulţi nu au reuşit să obţină puncatajul minim de 70 de puncte necesar promovării, însă au fost şi dosare pe care comisia constituită la nivelul ISJ Teleorman le-a respins deoarece nu conţineau toate documentele solicitate.

Dascălii respinşi au posibilitatea să depună contestaţii până pe 15 noiembrie, inclusiv, rezultatele acestora urmând să fie afişate pe 22 noiembrie.

Comisia constituită la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean a analizat doar dosarele candidaţilor care la acest moment nu ocupă o funcţie de conducere în învăţământul preuniversitar. Pentru candidaţii care ocupă deja o astfel de funcţie, dosarele vor fi analizate la Ministerul Educaţiei. În total, în această sesiune, pentru Teleorman sunt disponibile 146 de locuri în Corpul Naţional de experţi în management educaţional.

Doar cadrele didactice care fac parte din Corpul naţional de experţi în management educaţional se vor putea înscrie la concursurile pentru ocuparea funcţiilor de conducere în învăţământ.

Până acum Ministerul Educaţiei a organizat mai multe sesiuni pentru selecţia cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional, din Teleorman dobândind această calitate peste 350 de dascăli. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.