Eveniment

Alte patru cazuri de coronavirus, confirmate în județ

Alte patru cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore. Potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică, până miercuri, 27 mai, 138 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în județ. Din totalul teleormănenilor confirmați cu COVID-19, până marți, 26 mai, 95 au fost declarați vindecați și externați din unitățile medicale, dintre aceștia 58 de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede.

În schimb, tot până miercuri, 27 mai, la nivel național au fost confirmate 18.594 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 12.162 au fost declarate vindecate și externate. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pe de altă parte, până la transmiterea știrii, 1.219 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. La nivelul județului Teleorman, numărul deceselor provocate de infecția cu noul coronavirus a ajuns la nouă, până în prezent, conform datelor oficiale.

La nivel național, în carantină instituționalizată sunt, în prezent, 4.935 de  persoane, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pe de altă parte, 82.655 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, mai arată sursa citată.

La nivelul județului Teleorman, potrivit celei mai recente informări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în centrele de carnatină funcționale erau cazate, marți după-amiază, 19 persoane, în timp ce numărul celor izolate la domiciliu ajunsese la 1.195.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.