Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Alina Caţan a fost numită preşedinte al Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a numit-o pe Alina Luminiţa Caţan, luni, 21 august, prin ordin de ministru, în funcţia de inspector de stat şef şi preşedinte al Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – I.S.C.T.R. este organismul tehnic permanent specializat în subordinea Ministerului Transporturilor, asigurând la nivel naţional inspecţia şi controlul respectării reglementărilor naţionale şi internaţionale în domeniul transporturilor rutiere.

Originară din Teleorman, Alina Luminiţa Caţan a mai ocupat, în trecut, funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei pentru Domeniile Statului, funcţie din care a fost demisă de fostul premier Sorin Grindeanu.

De asemenea, Alina Caţan a candidat la alegerile locale din iunie 2016 pentru un mandat de consilier judeţean din partea ALDE, ulterior renunţând la locul din Consiliul Judeţean Teleorman, incompatibil cu funcţia de vicepreşedinte al ADS. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. ADRIANA says:

    N-O MAI OCOLI ! ESTE VORBA DESPRE SORA DEPUTATULUI CALOTA ICA .

  2. GRATIAN says:

    OOPS

Leave a Comment

*

code