Politic

Alianţa PNL-PDL în Teleorman. Întâlniri de voie, de nevoie

ilie-balanIoan DUMITRESCU

De voie, de nevoie, şi în Teleorman trebuie să se săvârşească marea fuziune dintre Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal. Până mai ieri adversari politici, de astăzi liberalii teleormăneni trebuie să bată palma cu democrat-liberalii de la nivel judeţean. Şi PNL-ul, şi PDL-ul teleormănean au primit directivă de la nivel central să organizeze întâlniri judeţene de armonizare a Alianţei Creştin Liberale. Şi dacă pentru democrat-liberali fuziunea respectivă pare a fi o ştergere din mentalul alegătorilor a ceea ce a însemnat PDL la un moment dat, pentru liberali fuziunea pare a fi o necesitate impusă, multora nefiindu-le pe plac, dar pe care o acceptă, mânaţi de disciplina de partid.

Astfel, Ilie Bălan, vicepreşedintele Organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, a declarat cu umor că nu este dornic să se întâlnească cu Teodor Niţulescu, preşedintele Organizaţiei PDL Teleorman, dar, de nevoie, o va face. Practic, este vorba tocmai despre armonizarea tendinţelor celor două formaţiuni politice, care până de curând au fost adversare. La rândul său, şi Teodor Niţulescu a declarat că nu îi face o deosebită plăcere să se întâlnească cu Ilie Bălan, că acesta nu reprezintă idealul său în viaţă, cum, în general, bărbaţii nu îi sunt pe plac, dar vorbind şi serios, Teodor Niţulescu a declarat că trebuie să se întâlnească cu liberalii, şi această întâlnire va avea loc vineri, 1 august a.c., în cadrul unei întruniri de armonizare a Alianţei Creştin Liberale în Teleorman, după care vor comunica şi concluziile respectivului dialog.

Există însă voci, atât printre liberali, cât şi printre democrat-liberalii teleormăneni, care susţin că nu sunt de acord cu respectiva alianţă; iar dacă liberalii tot mai se mulţumesc cu faptul că măcar numele partidului îl vor păstra, democrat-liberalii teleormăneni vor trebui să se numească după alianţă liberali, practic fiind membri de partid ai Partidului Naţional Liberal.

One Comment

  1. observator

    Solutia suprema:impuscati-va si unii si altii! E ca si cum o casnicie se face la presiunea parintilor,se plac sau nu se plac copiii au zis parintii,musai trebuie facut mariajul,cat va dura numai conteaza,asa si cu cazaturile astea!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.