Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Alexandru Iliescu vrea laptopuri pentru consilierii judeţeni şi proiecte de hotărâre în format electronic pentru că e mai… “economicos”

Aleşii judeţeni primesc, la fiecare şedinţă de Consiliu Judeţean, într-un dosar, proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi, printate. Consilierul PNL Alexandru Iliescu a venit cu o propunere în acest sens în cadrul ultimei şedinţe ordinare a forului legislativ de la nivel de judeţ de joi, 28 septembrie, astfel că acesta a sugerat ca, în locul dosarului cu proiectele de hotărâre printate să primească laptopuri, iar iniţiativele să fie trimise pe e-mail. Motivul? A fost dat tot de consilierul PNL: este mai “economicos” aşa. Mai mult, a mai precizat liberalul, propunerea a fost făcută “şi pentru pădurile care se taie pentru hârtie”.

“Aş dori să se facă o evaluare a Consiliului Judeţean cu aceste materiale, cu proiectele de hotărâre pe care trebuie să ni le daţi. Poate că ar fi mai economicos dacă ne-aţi da nişte laptouri, s-ar trimite pe email (n.r. proiectele de hotărâre), am putea să le discutăm… Că, în decursul a patru ani de zile, cred că pe fiecare consilier judeţean se consumă topuri de hârtie nenumărate şi fac această precizare şi pentru pădurile care se taie pentru hârtie. Trebuie să avem grijă pentru viitor. Trebuie făcut un studiu şi, dacă este mai economicos şi dacă se poate, bineînţeles… sau să se găsească o altă alternativă, că eu nu ţin neapărat să se facă cum am propus eu. Dar mi-e milă de copacii ăia care se taie ca să facem hârtie plus pentru redactare – cheltuieli s.a.m.d. ”

Preşedintele Consiliului Judeţean, Dănuţ Cristescu, i-a spus liberalului că propunerea sa va fi analizată şi, dacă se va dovedi mai puţin costisitoare, va fi luată în discuţie.

“O să facem o evaluare în acest sens şi, dacă e mai economic, putem să facem şi acest lucru”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean. (Violeta Mocanu)

5 Comments

 1. Macho Man Ilisexu, trebuie supus oprobiului public si trimis la sapa, va rugam nu mai publicati foto cu mortaciunea batrana, speriati copiii, va multumim!

 2. Jean Kovacs says:

  Economie cum facusi tu nenorocitule cu Tuciurila la spitalul Caritas!!!!!Ati jupuit tot ce se putea si inca putin pe deasupra, de ce este interlopul acesta inca liber, de ce mos Ilisexu nu este priponit????????????????????????

 3. Carmen says:

  In foto, la acest articol, este un studiu de caz de psihiatrie, acest delicvent, infractor inca in libertate, mai conduce si un ras de partid politic la nivel local, ce nu va depasi, datorita maimutzoilui 1% din voturi!!!!Du-te tataie acasa, ne faci scarba, Boso!

 4. securila says:

  licsandru ILIESCU -par negru ( VOPSIT) e ala de l-a adus ca manager pe TUCIURILA – alexe. Impreuna cu securistul si pisicuta mieUnuta au tocat banii spitalului – datorie DE PESTE 80 MILIARDE LEI ..Asadar spitalul e pe dric si ei au averi fara numar. Blesteme pe tine si pe copii tai .

 5. Grammaticus says:

  Lasă, Lisandre, hârtia se importă, nu mai plânge de copaci…
  Tichie de mărgăritar nu vrei???!!!
  Liberalule, cu serviciu de la stat!

Leave a Comment

*

code