Sport

Alexandru Gheorghe a făcut treabă bună la Plosca – “Noi am reuşit să promovăm jucători tineri, dar le trebuie timp să crească!”

Una din echipele care au surprins în acest sezon al Ligii a 4-a judeţeană şi care a pus accent pe promovarea tinerilor este Astra Plosca. Formaţia pregătită de Alexandru Gheorghe a reuşit o primă parte în campionat foarte bună, a fost singura echipă care a învins de două ori pe Pamimai Videle (după prima victorie a semnat plecarea antrenorului Cornel Nica, după a doua victorie a scos definitiv pe videleni din bătălia pentru titlu), după care au apărut unele sincope, în joc şi în rezultate. Din acest motiv, în momentul de faţă Astra Plosca este în afara obiectivului (locurile 1-8), pe care îl poate realiza doar prin victorie în ultima etapă contra viitoarei campioane, Sporting Roşiorii de Vede, dar şi prin conjunctura rezultatelor indirecte. Cu toate acestea, antrenorul Alexandru Gheorghe se poate mândri cu promovarea unui număr mare de tineri, care au demonstrat că pot face faţă unui nivel competiţional destul de ridicat. Totuşi, multele accidentări şi câteva plecări de jucători au subţiat numeric / valoric lotul în retur, dar per ansamblu, Plosca a fost considerată o surpriză plăcută în acest sezon.

“La Plosca am reuşit în ultimul sezon să promovăm o serie de tineri jucători, care după părerea mea, au arătat că au calităţi şi pot juca la un nivel ridicat. Totuşi, aceşti tineri trebuie lăsaţi să crească, nu pot apărea rezultatele dintr-o dată, iar faptul că în partea a doua a campionatului am avut un număr mare de accidentări, este o consecinţă a tinereţii lor, aceste lucruri sunt normale, în condiţiile în care nu avem un lot numeric şi valoric suficient de mare. Eu sper să continuăm această muncă începută la Plosca, pentru că am găsit acolo sprijin, oameni care iubesc fotbalul şi vor ca în comuna respectivă să se joace de calitate. Am avut susţinerea domnului primar şi unor oameni din primărie, care sunt foarte aproape de echipă. Nu pot spune însă dacă voi continua acolo, deocamdată, dar aş vrea să duc această muncă mai departe”, a spus Alexandru Gheorghe despre sezonul în care a fost la Plosca, precizând că la finalul campionatului înţelegerea cu Astra se încheie.

Linia de clasament după 29 de etape a echipei din Plosca arată astfel:

J        V       E       Π       G     P

9. Astra Plosca      29      12      4        13      45-4440 (-2)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.