Politic

Alexandru Ceciu a devenit, în mod oficial, subprefect de Teleorman

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Carmen Dumitrescu
Duminică, 8 iunie, în sala de mare de şedinţe a Palatului Administrativ a avut loc ceremonia oficială de învestire în funcţie a noului suprefect de Teleorman, Alexandru Ceciu. O experienţă de ani buni în administraţia publică locală şi o pregătire academică solidă, toate acestea au fost argumentele care l-au recomandat pe tânărul Alexandru Ceciu să fie însărcinat cu aceată importantă responsabilitate publică. În sală s-au aflat o parte importantă a parlamentarilor teleormăneni, europarlamentarul Viorica Dăncilă, dar şi primarul Alexandriei, Victor Drăguşin, care a declarat că regretă plecarea lui Alexandru Ceciu din subordinea sa, dar că acesta are calităţi care îl recomandă să urce cât mai sus în ierarhia decizională a judeţului. După ce a depus jurământul de credinţă, noul suprefect a încredinţat şefii deconcentratelor şi pe toţi colaboratorii de dorinţa sa de a avea o relaţie corectă cu toată lumea şi de interesul său ca în Prefectura Teleorman activitatea să fie bazată pe profesionalism şi seriozitate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
La eveniment a luat parte vicepremierul Liviu Dragnea şi vicepremierul Gabriel Oprea – pentru că, se pare, Alexandru Ceciu a fost propunerea UNPR pentru ocuparea acestui post important – ambii declarându-şi susţinerea pentru cel care va avea responsabilitatea implementării politicilor guvernului în Teleorman, alături de prefectul Carmen Daniela Dan. Liviu Dragnea l-a sfătuit chiar pe Alexandru Ceciu să nu se lase copleşit de situaţie şi nici intimidat, pe fondul tinereţii sale, pentru că el însuşi a fost cel mai tânăr prefect de Teleorman la vremea aceea şi asta nu l-a speriat: “Vreau să vă spun că această întârziere în desemnarea noului subprefect a fost generată de dorinţa domnului Gabriel Oprea de a face o analiză extrem de riguroasă a persoanei care să gestioneze această funcţie importantă. Domnul vicepremier Gabriel Oprea a propus ca acest tânăr, sper, acest tânăr de viitor, să ocupe funcţia de subprefect al judeţului Teleorman, o funcţie importantă, o funcţie din care va avea posibilitatea să arate că experienţa sa din administraţie este esenţială în această instituţie, care are cel mai important rol în aplicarea politicii guvernului în judeţ. De asemenea, faptul că vine de la Primăria Alexandria îi dă o şansă în plus pentru a realiza o relaţie corectă şi de sprijin cu autorităţile locale din judeţ. Eu îi doresc să aibă o activitate bună şi să nu se sperie că e tânăr. În 1996 eu an fost numit prefect al judeţului Teleorman, eram cel mai tânăr prefect din ţară, şi nu m-am speriat”.
În cadrul evenimentului, Alexandru Ceciu a fost încurajat de către preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, dar şi de prefectul Carmen Daniela Dan, care i-a urat ca noua funcţie să nu-l schimbe şi şi-a declarat susţinerea totală pentru cel alături de care va lucra în perioada următoare.

2 Comments

  1. un frate de credinta

    Ce a cautat in sala in timpul depunerii juramantului Sami Calota?
    Priviti cum numitul suprefect tine mana pe biblie!
    Asa la invatat …” fratele Sami”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.