Eveniment

Alexandria, inclusă în turneul “40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii”

Monica DUMITRESCU

Chiar dacă în municipiul Alexandria nu există o librărie care să poată găzdui un astfel de eveniment, organizatorii turneului naţional “40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii”, în cadrul căruia este prezentat cel mai recent volum semnat de Chris Simion au găsit soluţia: Biblioteca Judeţeană “Marin Preda”. Instituţia va găzdui joi, 2 aprilie 2015, începând cu ora 11.00, o lansare de carte de excepţie, în cadrul căreia va fi prezentat volumul “40 de zile”.

Evenimentul face parte din turneul naţional care a început pe 1 martie 2015 la Bucureşti, la librăria Cărtureşti-Verona şi se va încheia pe 9 aprilie a.c., tot la Bucureşti, la librăria Cărtureşti Carusel din Centrul Vechi al capitalei.

“După bestseller-ul “Ce ne spunem când nu ne vorbim”, Chris Simion propune cititorilor săi 40 de zile, un roman-basm care dă poftă de trăit în adevăr şi frumos. Cea de-a noua carte, scrisă în 40 de zile, este recomandată persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate, fiind un joc al introspecţiei şi al (re)găsirii de sine: “Jocul începe cu o singură pistă: sufletul tău. În fiecare zi cobori în tine, în adânc. N-ai cum să te-ntorci, n-ai cum să te-opreşti, ci doar să mergi înainte. Ultima zi este răscrucea, momentul deciziei: „încotro?”. Cele 40 de zile de reflecţie şi sinceritate îţi dau răspunsul şi la final nu mai ai nicio şansă de ezitare… simţi exact pe unde s-o iei…”, se arată într-un comunicat transmis de Biblioteca Judeţeană “Marin Preda”, care invită iubitorii de lectură să participe la acest eveniment de excepţie în peisajul cultural alexăndrean, prilej cu care vor (re)descoperi o autoare provocatoare, care se bucură de succes în ciuda faptului că teatrul este vocaţia şi profesia sa de bază.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.