Eveniment

Alexăndrenii sunt invitaţi să se debaraseze de obiectele electronice şi electrocasnice vechi

Alexăndrenii care vor să scape de deșeurile de echipamente electrice și electrocasnice (DEEE) o pot face, gratuit, în perioada 5 – 19 iunie, când Primăria municipiului Alexandria, în parteneriat cu Asociația Română pentru Reciclare ROREC – prin operatorul local de colectare SC Save the world by recycling SRL, organizează caravana ROREC pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice, în municipiul Alexandria.

Cu această ocazie, Caravana ROREC se va deplasa pe străzile municipiului reședință de județ, pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice, atât de la gospodăriile oamenilor, cât și de la sedii de firme sau instituții.

Pentru preluarea gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la domiciliu sau sediu de firma, persoanele interesate pot apela numerele de telefon 0800.444.800 sau 0761.834.800.

Alexăndrenii care vor participa la demers vor avea ocazia să câștige unul dintre premiile oferite de Asociația Română pentru Reciclare ROREC pin targere la sorți, respectiv patru blendere, două mașini de spălat sau patru mixere de bucatarie.

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 19 iunie, la ora 14.30, la sediul Primăriei Alexandria, informează municipalitatea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.