Eveniment

Alexăndreancă agresată sexual în timp ce se întorcea de la serviciu

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Mihăiești, Olt, a fost reținut de oamenii legii după ce, în după-amiaza zilei de vineri, a agresat sexual o alexăndreancă ce se întorcea de la serviciu.

Poliția Teleorman transmite că polițiștii au fost sesizați de soțul femeii despre faptul că aceasta a fost agresată sexual de o persoană necunoscută, în timp ce se întorcea de la serviciu – “aceasta a venit din spatele femeii și i-a introdus mâna sub fusta pe care o purta”.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, în zona indicată de femeie și de soțul acesteia, au identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Mihăiești, județul Olt, acesta fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, întocmind în acest sens dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În urma probatoriului administrat în cauză bărbatul a fost reținut, iar la data de 29 august a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.