Aleşii locali alexăndreni s-au întrunit în prima şedinţă ordinară din 2018

Consiliul Local al municipiului Alexandria s-a întrunit miercuri, 31 ianuarie, în prima şedinţă ordinară din anul 2018, pe ordinea de zi fiind trecute 19 proiecte de hotătâre.

Cele mai importante acte administrative dezbătute şi votate de aleşii local fac referire la aprobarea planului de acţiuni pentru repartizarea orelor de muncă, prevăzut de Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare, pentru anul 2018, la stabilirea salariilor de bază aferente funcţiilor publice şi contractuale din cadrul familiei ocupaţionale “Administraţie”, utilizate în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Alexandria, Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor, Poliţiei Locale, Administraţiei Domeniului Public şi Serviciului Public de Interes Local Direcţia de Asistenţă Socială Alexandria.

Alte proiecte de hotărare au la bază desemnarea administratorilor provizorii ai Consiliului local al municipiului Alexandria pentru funcţiile de membri în Consiliul de Administraţie al S.C. APA SERV S.A. Alexandria, aprobarea protocoalelor de colaborare cu mai multe instituţii din judet în vederea derulării în comun a unor acţiuni şi proiecte, închirierea mai multor terenuri şi vânzarea unor locuinţe ANL. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code