Politic

Alegeri pentru primar, la Balaci/ Aproape 1.300 de alegători sunt așteptați, mâine, la urne

În comuna Balaci se va organiza, duminică, cel de-al doilea tur de scrutin pentru candidații aflați în situație de balotaj. O situație similară a mai fost, la nivelul județului Teleorman, în anul 2012, în comuna Poeni.

Decizia aparține Biroului Electoral Central, iar la Balaci scrutinul va fi organizat astfel încât să fie respectate toate regulile sanitare adaptate actualului context epidemiologi. În listele electorale permanente sunt înscriși 1.293 de alegatori, pentru care sunt organizate două secții de votare, în localitatea Balaci și satul Tecuci, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Județean.

La alegerile de duminică, 27 septembrie, doi dintre cei cinci candidați înscriși în cursa electorală au obținut un număr egal de voturi, respectiv câte 313, astfel că în localitate s-a impus organizarea celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarului.

64,69% dintre alegătorii cu drept de vot ai comunei Balaci au trecut, duminică, 27 septembrie, pragul celor două secții de votare organizate la nivelul localității pentru alegerile locale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.