Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Alegeri locale parțiale în trei localități din Teleorman, pe 5 noiembrie

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a elaborat mai multe proiecte de acte normative privind organizarea și desfășurarea alegerilor locale parțiale din data de 5 noiembrie.

În ceea ce privește judetul Teleorman, pe 5 noiembrie vor merge la urne alegătorii de la Poeni, Cervenia si Salcia, în urma scrutinului fiind alesi noii primari.

În toate cele trei cazuri s-a ajuns la organizarea alegerilor anticipate după ce edilii alesi la scrutinul din iunie 2016, respectiv Marin Cucurezeanu (Cervenia), Ionel Ilcus (Poeni) si Marius Suna ( Salcia), au pierdut procesele cu Agenția Națională de Integritate, sentințele fiind definitive.

Potrivit unui comunicat de presa al AEP, proiectele elaborate sunt următoarele:
1. proiectul de hotărâre a Guvernului privind stabilirea datei alegerilor locale parțiale pentru primari și un consiliu local în unele circumscripții electorale;
2. proiectul de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parțiale din data de 5 noiembrie 2017;
3. proiectul de hotărâre a Guvernului privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări și desfășurări a alegerilor locale parțiale din data de 5 noiembrie 2017;
4. proiectul de hotărâre a Guvernului privind stabilirea cheltuielilor necesare pregătirii și desfășurării în bune condiții a alegerilor locale parțiale din data de 5 noiembrie 2017. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. Fotati PESEDEUL ca iel dooce greul!!!!Fotati Livius Niculae DRAKNEA prejedinte!!!

Leave a Comment

*

code