Politic

Alegeri în PDL Teleorman – Teodor Niţulescu: “În 2016 vom recâştiga Primăria Alexandria cu Florin Titirişcă”

Carmen Dumitrescu

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 19 octombrie, democrat-liberalii alexăndreni s-au reunit pentru desemnarea unei noi structuri de conducere. Evenimentul a adus laolaltă membri ai partidului din Alexandria, dar şi nume importante de la centru, precum Andreea Paul şi Bogdan Cantaragiu. Aceştia au mulţumit celor din Organizaţia Alexandria a PDL pentru sprijinul acordat în alegerile interne, dar şi în campaniile electorale, exprimându-şi dorinţa că PDL se va regăsi pe sine şi va reuşi să redevină un partid puternic de Dreapta. Mai ales că, potrivit Andreei Paul: “Încrederea pierdută se recâştigă foarte greu”.

Singurul candidat la şefia PDL Alexandria a fost Florin Titirişcă, cel care a condus şi până acum organizaţia iar acesta şi-a recâştigat poziţia, alături de o echipă de oameni în care spune că are toată încrederea. O prezenţă suprinzătoare la evenimentul organizat de democrat-liberalii alexăndreni a fost Adrian Bădulescu, cel care luase, la un moment dat, decizia de a-şi lua o pauză de la viaţa politică, dezamăgit fiind de modul în care s-a gestionat problema candidaturilor la alegerile parlamentare de anul trecut. Acesta şi-a declarat sprijinul pentru Florin Titirişcă şi le-a mărturisit colegilor lui că, dincolo de emoţiile pe care le simte, PDL Alexandria rămâne organizaţia de care se simte ataşat în continuare.

În ceea ce îl priveşte pe Florin Titirişcă, acesta a avut un discurs extrem de puternic, dorind, în mod vizibil, să-şi determine colegii să redevină entuziaşti şi dornici să se lupte pentru redobândirea unei poziţii de forţă a PDL Alexandria în politica judeţeană: “Trebuie să câştigăm cheia oraşului, trebuie să recâştigăm Primăria! Trebuie să avem o echipă de lucru extinsă, cu oameni bine cunoscuţi în oraş, care se gândesc la viitor şi nu vor să mai fie pasivi! Trebuie să apărem în faţă cu proiecte de dezvoltare! Trebuie să asumăm încredere! Trebuie ca cetăţenii Alexandriei să poată înţelege! Pentru a câştiga alegerile ce vor urma, PDL trebuie să aibă candidaţi credibili la toate nivelurile, inclusiv în cel prezidenţial, deoarece luptele interne din partid au risipit enorm de multă energie şi timp. Este important să generăm un avantaj prin muncă în echipă pentru atingerea obiectivelor propuse – câştigarea Primăriei Alexandria şi majoritatea în Consiliul Local”.  Din noua structură de conducere a PDL fac parte acum Florin Titirişcă, reales cu cu 132 de voturi ”pentru” și două ”împotrivă” şi Florenţiu Tănase, desemnat în funcţa de prim-vicepreşedinte cu votul a 133 de delegaţi. Vicepreşedinţii aleşi sunt: Cătălin Preda, Laurenţiu Florea, Emilia Păun, Doiniţa Toma, Silviu Roşu, Alexandru Neacşu, Valentin Grigorescu, Tatiana Popescu, Romică Floreaţă. Pentru următorul mandat funcţia de secretar general îi aparţine lui Pepino Iordănescu, iar cea de trezorier este ocupată de Elena Armeanu. PDL Alexandria are şi secretari executivi în persoanele: Gabriel Taraulea, Marin Marian, Alexandru Ciuplea, Andrei Filip, Claudia Modrigală, Dinu Stoinof, Mihail Panduru, Minuş Iatan, Răzvan Barbu, Teodora Selea.

2 Comments

  1. Traiasca Titirisca, jupitorul sef al camatarilor din Teleorman!!!!Traiasca Amariei la al 18 partid!!!!Traiasca Fierascu ca a scapat de puscarie!!!!!Traiasca Carlanaru, ca aiesit de la Poroschia!!!!!Traiasca Lambe cu clanul Strugure!!!!!Cam asta sunt oamenii lui Nituescu!!!

  2. sa votam camatarii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.