Politic

Alegeri cu un singur candidat în PNL Alexandria

 

Carmen Dumitrescu
În cea de-a doua parte a zilei de 17 octombrie, în sala mare a Primăriei Alexandria au avut loc alegeri în cadrul PNL Alexandria. La eveniment au participat, în calitate de invitaţi, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin şi preşedintele PC Teleorman, Paul Chicu.

Lucrările conferinţei au fost prezidate de preşedintele liberalilor teleormăneni, Marin Almăjanu, care a şi ţinut să transmită celor din sală, printr-un discurs aproape sentimental, mai multe lucruri pe care le considera importante pentru liberalii teleormăneni: “Poporul ăsta e un popor blând, care iartă, dar nu uită. Unde se vor duce ei acum, după atâtea dezamăgiri legate de această guvernare? La PMP, la PP-DD? Unde? Mă doare că nu putem face multe lucruri. Mă doare că n-am adus locurile de muncă promise. Iar oamenii se vor întoarce împotriva noastră, pentru că USL a promis locuri de muncă. Nu există reşedinţă de judeţ mai săracă decât Alexandria. Şi asta nu poate fi decât dureros… Haideţi să deschidem porţile partidului! Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât rezultatele noastre vor fi mai bune.”
O primă etapă din proces a fost depunerea mandatului de către cel care, până acum a avut responsabilitatea eficienţei în PNL Alexandria, George Drăghici. Acesta a avut de transmis colegilor din organizaţie faptul că, la final de mandat, e important ca ei să fie conştienţi de faptul că rezultatele foarte bune ale PNL în competiţiile electorale din anii trecuţi au fost consecinţa muncii unei echipe unei echipe unite, care s-a consolidat în jurul unor principii viabile. La final, acesta le-a mulţumit membrilor organizaţiei pentru implicarea de până acum şi i-a rugat să rămână mai departe alături de partidul pentru care s-au luptat ani la rândul şi în care au crezut atâta timp.
În ceea ce priveşte alegerile propriu-zise, singurul candidat la funcţia de preşedinte al Organizaţiei, Calotă Florică Ică a obţinut, din 184 de voturi valabil exprimate, 179 pentru şi 5 voturi împotrivă. Următorii beneficiari ai popularităţii în PNL, care au şi obţinut cele cinci funcţii de vicepreşedinţi au fost: Oprea Eduard, Mitroi Cristian, Velcu Mihai, Ştefan Florin şi Păun Silvia. Unul dintre regretele exprimate ale lui Marin Almăjanu a fost şi acela că în componenţa Biroului Municipal nu au fost alese mai multe femei, motiv pentru care a recomandat colegilor din PNL Alexandria să faciliteze înscrierea femeilor în partid, fiind necesară o reprezentare consistentă şi a acestora în structurile de conducere ale partidului.
Noul preşedinte al PNL Alexandria, deşi nu a susţinut niciun discurs de mulţumire, a fost sfătuit de Marin Almăjanu să se ocupe serios de organizaţia locală, considerând-o adevărata pepinieră a valorilor din filiala judeţeană a partidului.

2 Comments

  1. Almajanu groparul liberalismului!!!!A adus toti analfabetii, hoti, bagaboandele si activistii pecere in partid si acum se mira de dezastru!!!!Marianeeeeee du/te ba la varza si cartofi la Peretuuuuuu ca acolo iti e locul!!!!!

  2. Marin ALMAJANU nu reprezinta nimic in politica, decat un mic intrigant si imbarligator local!!!!El are nevoie de slugi, nu personalitati, s-a inconjurat numai de poopinkooristi si oportunisti!!!!Ar fi cazul ca acest peretzean parvenit sa ia o pauza, definitiva daca se poate!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.