Politic

ALDE Teleorman vrea o „mega-alianță cu cetățenii”/ Pe 27 septembrie cetățenii vor spune dacă sunt de acord

Conducerea județeană a ALDE Teleorman a venit cu o ofertă pentru celelalte partide politice, atât în ceea ce privește muncipiul Alexandria, cât și în ceea ce privește orașul Videle, respectiv aceea de a renunța la candidații proprii și de a-l susține pe Marius Badea Rivera, candidatul ALDE pentru Alexandria, și pe Lucian Militaru, candidatul ALDE pentru Videle. Anunțul a fost făcut de liderul partidului, Samuel Calotă, într-o conferință de presă.

Întrebat dacă a discutat cu liderul vreunei formațiuni politice despre această ofertă, Samuel Calotă, președintele ALDE Teleorman, a declarat că nu.

„Noi nu avem nimic cu nicio persoană, nu avem nimic cu omul Victor Drăgușin, nu avem nimic cu PSD, cum nu avem nimic nici cu PNL sau cu candidata PNL. Noi avem ceva însă, avem de gând să câștigăm Alexandria cu candidatul Marius Badea. (…) Noi îi invităm pe toți ceilalți să nu își pună candidat pentru Alexandria și să susțină candidatul Marius Badea, candidatul partidului nostru”, a spus Samuel Calotă în cadrul conferinței de presă.

De asemenea, președintele ALDE Teleorman a anunțat că formațiunea politică pe care o conduce face o „mega-alianță cu cetățenii” Alexandriei și ai județului, pe care îi așteaptă să se alăture partidului, pentru a obține un scor bun în alegeri.

„Vreau să anunț că astăzi, sau începând de astăzi, vrem să facem o mega-alianță, iar mega-alianța pe care vrem să o lansăm pentru Alexandria și pentru Teleorman este mega-alianța cu cetățenii. Noi vrem ca cetățenii din Alexandria să vină alături de ALDE, alături de Marius Badea, și să-l susțină în demersul lui de a câștiga Primăria Alexandria. De asemenea, alianța aceasta o extindem și la nivel de județ și vrem să facem cu cetățeniii o mega-alianță”, a mai spus președintele ALDE Teleorman.

Pe 27 septembrie, cetățenii vor spune, prin votul dat la alegerile locale, dacă sunt sau nu de acord cu propunerea președintelui ALDE Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.