ALDE Teleorman merge, în continuare, pe mâna deputatului Calotă Florică Ică

Organizaţia din Teleorman a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor şi-a ales conducerea vineri, 16 martie, în cadrul Conferinţei Judeţene, în prezența președintelui partidului, Călin Popescu Tăriceanu.

Au fost organizate alegeri interne pentru funcția de președinte, pentru cele cinci funcții de vicepreședinte, precum și pentru membrii Biroului Permanent Teritorial.

Pentru funcția de președinte a candidat și a fost ales de către delegații prezenți în sala de ședințe a Primăriei Alexandria deputatul ALDE Calotă Florică Ică, cel care a condus organizația județeană a partidului încă de la înființare.

Pentru cele cinci funcții de vicepreședinte au fost aleși Alina Cațan, Samuel Calotă, Virgiliu Cocoșilă, Aurel Cinzacă și Valeriu Purcea.

La Conferinţa Judeţeană a ALDE Teleorman au luat parte președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, secretarul general al partidului, Daniel Chițoiu, președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, secretarul de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Claudiu Sorin Roșu-Mareș, președintele TLDE, Claudiu Daniel Catană, precum şi președinți și vicepreședinți de filiale judeţene din ţară. (Violeta Mocanu)

 

 

 

1 Comment

  1. Adrian Popescu- CARUCIOR says:

    Ion NUTU, shagarul inca in libertate, nu o sooge o tura la voi????

Leave a Comment

*

code