Politic

ALDE Teleorman își continuă prezentarea candidaților pentru locale/ Samuel Calotă: „În noaptea de 27 septembrie vom avea parte de adevăr”

Alți opt candidați pentru localitățile rurale din județ au fost prezentanți, joi, de conducerea ALDE Teleorman, în cadrul unei conferințe de presă, la care au luat parte președintele partidului, Samuel Calotă, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Alexandria, Marius Badea Rivera, candidatul pentru Primăria Videle, Lucian Militaru, precum și primarul de la Segarcea-Vale, proaspăt trecut din tabăra PSD în rândurile ALDE.

„Astăzi, a plecat din mijlocul nostru speranța. Mie mi-a plecat speranța începând de astăzi, mi-a murit speranța. Se spune că ultimul lucru care piere este speranța. Nu știu de ce ne-am mai strâns aici, pentru că am aflat, cu stupoare, că unii au 48%, alții au 43%, au mai rămas vreo 9 procente pentru PRO România, pentru USR, pentru PMP, pentru ALDE și pentru PPU (social-liberall). Și cred că o să ne batem pe viață și pe moarte ceilalți pe cele 9 procente. Dacă întrebi la PSD, spun că ei au peste 50%, deja PNL îi bate cu 5 procente, asta înseamnă că ajungem deja la 105%. Ca pe vremea unui primar de aici, din județ, care spunea că a avut o prezență de 113% la un moment dat. Și cu cele 9 procente pe care trebuie să le împărțim celelalte partide ajungem la 120 și ceva la sută. Acum aș vrea să trecem, însă, la lucruri serioase… Astăzi, fiecare competitor se prezintă ca fiind cel mai bun, ca obținând cele mai multe procente în alegeri, însă cert este că în noaptea de 27 septembrie vom avea parte de adevăr”, a spus președintele ALDE Teleorman, Samuel Calotă, în deschiderea conferinței de presă, făcând referire la anunțul conducerii PNL Teleorman despre rezultatele celui mai recent sondaj realizat în județ.

În ceea ce privește oamenii cu care partidul condus de Samuel Calotă va intra în alegerile locale, vor candida, la scrutinul de pe 27 septembrie, din partea ALDE, Iuliana Ristea, la Primăria Segarcea-Vale, Marinel Stoica la Primăria Siliștea, Alin Mihai pentru Primăria Cosmești, iar Georgel Iscru pentru Primăria Furculești. De asemenea, vor intra în cursa electorală Relu Bățăuș, pentru Primăria Lisa, Emil Bimbilică, pentru Primăria Drăgănești de Vede, Paraschiv Pană pentru Primăria Beuca, dar și Sorin Androne, pentru Primăria Botoroaga.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.