Social

Ajutoare de la Guvern pentru câteva familii cu situaţii deosebite din Teleorman

Monica DUMITRESCU

La propunerea Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Guvernul a aprobat în şedinţa desfăşurată marţi, 7 aprilie, alocarea sumei de 390.400 lei pentru sprijinirea unui număr de 138 de familii sau persoane singure din mai multe judeţe printre care se numără şi Teleormanul.

De acest ajutor vor beneficia 122 de familii sau persoane care se confruntă cu situaţii deosebite din cauza stării de sănătate sau a altor cauze care pot duce la excluziune socială. Aceste familii şi persoane locuiesc în judeţele Arad, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Neamţ, Olt, Sălaj, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea, Vrancea şi în municipiul Bucureşti.

De asemenea, vor beneficia de ajutor 11 familii afectate de incendii (judeţele Bacău, Galaţi, Giuirgiu, Neamţ, Sălaj, Suceava şi Vrancea), 3 familii din judeţul Hunedoara, afectate de calamităţi naturale, o famile din judeţul Teleorman afectată de inundaţii şi o familie din judeţul Buzău afectată de alunecări de teren.

Ajutoarele de urgenţă au fost acordate după efectuarea unor anchete sociale realizate de agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială, respectiv cea a municipiului Bucureşti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.