Sport

AJF Teleorman a premiat laureaţii competiţiei “Fotbal şi feminitate”

În cadrul consfătuirii anuale cu profesorii de educaţie fizică din Teleorman, desfăşurată de Inspectoratul Şcolar judeţean, au fost premiaţii nu doar profesorii care au avut rezultate în cadrul competiţiilor ONSS, ci şi cei care se ocupă de fotbal feminin. Proiectul desfăşurat în prima jumătate a anului 2013, organizat de FRF prin AJF Teleorman, intitulat “Fotbal şi feminitate”, şi-a epuizat prima parte a competiţiei, iar reuşita acestuia se va vedea în urma evaluării comisiei de resort federală. Prezent la consfătuire, la invitaţia inspectorului de specialitate, Ştefan Cioacă, preşedintele AJF Teleorman Stan Prodan a ţinut să mulţumească pentru sprijinul acordat  de ISJ Teleorman, de inspectorul de resort, dar şi de cadrele didactice participante la competiţie.

“Dacă Federaţia va considera că aici se face treabă bună, şi eu spun că lucrurile stau bine, suntem într-un trend ascendent în privinţa popularizării fotbalului feminin, vom putea accesa şi a doua etapă a finanţării pentru acest program de dezvoltare a fotbalului feminin. De aceea, vreau să-i felicit pe toţi cei care au participat la acest proiect, iar pe laureaţi cu atât mai mult”, a spus oficialul AJF Teleorman, după care a înmânat plachete şi diplome pentru profesorii de sport care au reuşit să urce pe podium la categoriile de vârstă la care au participat.

De asemenea, în cadrul festivităţii respective, preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a acordat câteva distincţii deosebite; pentru sprijinul acordat în organizarea competiţiilor sportive la care au colaborat, conducerii ISJ Teleorman – inspectorului şcolar general, Valeria Gherghe, şi inspectorului şcolar de educaţie fizică Ştefan Cioacă, dar şi pentru întreaga carieră în faţa microfonului fostului mare comentator sportiv Cristian Ţopescu.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.