Sport

Ajax Botoroaga este în cantonament la Covasna!

Unul din jocurile optimilor de finală ale Cupei României, faza judeţeană, cel dintre Rapid Buzescu şi Ajax Botoroaga, a fost amânat la solicitarea oaspeţilor, pentru data de 12 martie a.c. Motivul devansării disputei este faptul că Ajax Botoroaga se află în cantonament la Covasna, iar în acest sens a depus o motivare oficială către AJF Teleorman. În cantonamentul montan al echipei din Botoroaga, care a început vineri, 21 februarie, participă aproape întreg lotul de jucători, sub comanda antrenorului Eugen Beşleagă, iar conducerea clubului speră ca echipa să acumuleze forţe proaspete pentru returul de campionat care se apropie cu paşi repezi. “Sperăm să omogenizăm lotul, vor fi antrenamente fizice, dar şi jocuri amicale în aceste zile, rămâne de văzut dacă vom găsi adversari în acest cantonament”, a spus preşedintele Mihai Baron.

Primul amical al echipei din Botoroaga în cantonamentul de la Covasna a fost fost contra echipei Nemere Ghelinţa (locul 2 după turul campionatului); scorul a fost 0-0, iar pentru Ajax au jucat următorii: Nan, Dron, Macovei, Ciulacu, Grigorescu, Rădulescu, Marinescu, Ivan, Pety Udoh, Brezoi; au mai intrat Kaltenbek, Beşleagă, Coporan. Al doilea joc pentru teleormănenii din Botoroaga s-a disputat luni după-amiază, contra ocupantei locului 9 în Liga a 4-a din judeţul Covasna, iar scorul a fost 4-2 pentru gazde.

Revenirea echipei Ajax Botoroaga acasă este stabilită pentru joi, 27 februarie, iar sâmbăta viitoare va debuta în returul campionatului judeţean, contra formaţiei Metalul Peretu, în deplasare.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.