Ajax Botoroaga a câștigat primul Trofeu Fairplay al anului

Recent, Asociația Județeană de Fotbal Teleorman a organizat festivitatea de decernare a primului Trofeu Fairplay Knauf. Conform regulamentului, care a rămas nemodificat față de edițiile anterioare, la fiecare cinci etape se întocmește o ierarhie, iar echipa cu cel mai bun punctaj primește trofeul de etapă destinat sportivității.

Trofeul a fost acordat, cu prima ocazie, adică la meciul pe care Ajax Botoroaga l-a susținut pe teren propriu cu ASC Seaca. Lăncierii teleormăneni au câștigat acel meci cu scorul de 8-2, dublând astfel succesul repurtat pe palierul sportivității.

Președintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a declarat în exclusivitate pentru ziarul Teleormanul:  ”Este o mare bucurie pentru noi faptul că, în colaborare cu Knauf, am reușit să asigurăm continuitate în munca de a promova sportivitatea și spiritul de fairplay. Mulțumesc public, pe această cale, firmei Knauf pentru ajutorul acordat în toți acești ani”.

1 Comment

  1. Observator says:

    Mai presedinte de Ajf poti sa explici cititorilor ziarului si nu numai,cum de aceasta echipa a primit acest trofeu? Anul trecut urlai ca a boicotat Cupa Teleormanul! Daca este adevarat cum se impaca boicotul cu fairplay-ul? Sau ti-ai dat seama ca aveau dreptate si acum tea-i cerut scuze sub o forma mascata? Ba tu chiar nu realizezi ca ai ruginit si e cazul sa mergi la remat? Iti dau o veste,actiunea RABLA functioneaza si in acest an! Nu rata,e posibil sa fie ultimul an!

Leave a Comment

*

code