Politic

“Ai, n-ai mingea, tragi la poartă!”

Aceste vorbe… grele sunt spuse de celebrul nostru fotbalist Gheorghe Hagi, în dorinţa de a-i încuraja şi de a-i mobiliza pe mai tinerii săi colegi. Cât de logice şi de pus în aplicare sunt, ne dăm seama toţi. Cu toate acestea, se pare că şi-au găsit adepţi şi în afara terenului de fotbal, mai ales în arena circului politic. Şi, din păcate, nu sunt deloc puţini cei care, fără argumente şi soluţii, ţipă, urlă, împroaşcă cu noroi, doar de dragul de a fi Gică Contra.

Astfel de personaje s-au tot perindat şi prin politica teleormăneană, recent tabloul fiind completat de consilierul PNL Florin Titirişcă, care, ori de câte ori are ocazia, ţipă din toţi rărunchii la cine apucă. La adversarii din alte partide, dar şi la colegii săi. Nimic nu-l mulţumeşte. În opinia sa, totul se împarte în bun şi rău. Toţi răi, el bun. Poate are dreptate! Dar felul în care o face, îl descalifică total. Pentru că doar strigă. Nu are soluţii şi, în plus, după mai bine de jumătate de mandat de consilier al alexăndrenilor nu am auzit să fi iniţiat vreun proiect. Probabil că se va lamenta că, şi de-l făcea, nu trecea. Pentru că există în Consiliul local o majoritate solidă a adversarilor săi politici care trântesc tot ce nu le aparţine. Aşa o fi! Dar, chiar şi aşa, datoria lui, şi nu numai, pentru că nici restul nu-s mai breji, este să gândească, să propună şi să susţină proiecte pentru binele alexăndrenilor.

Dar, probabil că, în opinia lui Florin Titirişcă, mai bine urli la toată lumea şi plăteşti 2-3 lei, ici-colo, pentru a fi mediatizat, mergând pe ideea lui Hagi: “Ai, n-ai mingea, tragi la poartă”. Şi, crede el, se remarcă.

2 Comments

  1. observator

    Lasati,interesant este ca se poate retine o idee numai conteaza cine a lansat-o,cine il mai tine minte pe Gabriel Stan? Gica a mai zis si altceva de pilda, sa fie bine ca sa nu fie rau,da ce mai conteaza cine a zis, fondul problemei este de retinut! Sunte-ti prea pretentios d-le „Cunoscator”

  2. Cunoscator

    Nu mai scrieti in necunostinta de cauza; vorbele…grele au fost rostite de Gabriel Stan, nu de Hagi: „pase scurte si pe jos, ai n-ai mingea, tragi la poarta.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.