Eveniment

Agresorii unui taximetrist din Alexandria, reţinuţi pentru tâlhărie şi furt

Sesizată cu privire la comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, pe raza mun. Alexandria, de către autori necunoscuţi, Poliţia municipiului Alexandria a iniţiat şi derulat prin lucrători de la Biroul de Investigaţii Criminale, în mod susţinut, în ultimele zile ale săptămânii trecute, o investigaţie complexă pentru identificarea făptuitorilor şi documentarea infracţiunii.

Ceea ce prezenta o urgenţă pentru agenda situaţiei operative s-a finalizat cu identificarea suspecţilor în persoanele numiţilor: I.S., de 17 ani şi F.S., de 18 ani, ambii din mun. Alexandria, cu antecedente penale.

Împrejurările faptei stabilite de echipa de investigatori, la timp şi în mod concludent sunt următoarele:

La data de 04.08.2014, orele 03,00, suspecţii, după ce au consumat băuturi alcoolice într-un local din mun. Alexandria, comandă un taxi.

În timp ce erau transportaţi cu maşina taxi, la un moment dat, pe str. Alexandru Ghica – colţ cu str. C-tin Brîncoveanu, unul dintre suspecţi aflat pe bancheta din spate, îl strânge pe şofer de gât şi ia de la parasolar suma de 360 lei, iar celălalt cu un pahar de bere, din sticlă, pe care îl luase de la bar, îl loveşte pe conducătorul auto în zona feţei.

Autoturismul se opreşte, făptuitorii sustrag cheile din contact şi fug de la locul faptei.

„Solidaritatea delincventă” a suspecţilor a fost destructurată de către poliţişti prin reţinerea lor şi întocmirea dosarului penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.

Cercetările vor continua sub supravegherea parchetului, urmând a fi efectuate propunerile instanţei de arestare preventivă.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.