Eveniment

Adriana Trandafir, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu vin la Alexandria cu piesa “Mă mut la… tata”

Carmen Dumitrescu

Pentru că evenimentele culturale se întâmplă rar la Alexandria, un spectacol de teatru se va afla, cu siguranţă, printre preocupările multora dintre alexăndreni. Şi se pare că organizatorii evenimentului din data de 18 iunie au avut supriza de a vinde la Alexandria toate biletele la spectacolul de teatru “Mă mut la… tata”. Spectacolul, în care vor juca Adriana Trandafir, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu, este, practic, o continuare a unui spectacol pe care alexăndrenii l-au putut vedea, tot pe scena Casei de Cultură, sub titlul “Mă mut la mama!”.

Potrivit recenziilor dedicate celor două piese, discutăm despăre primul serial din teatrul românesc. Pentru că, în urma piesei “Mă mut la mama!”, publicul a rămas cu unele întrebări, la care mulţi speră că vor găsi răspunsul în această nouă piesă: “Mă mut la… tata”. Comedia, deosebit de captivantă, reuşeşte să ţină publicul atent şi să menţină hohotele de râs pe tot parcursul desfăşurării spectacolului. Şi, dacă ar fi să dăm crezare celor care au fost prezenţi în sală la piesa “Mă mut la mama!”, fiecare minut din spectacol a meritat. Oricum, şi cei care nu au văzut prima piesă, se vor simţi foarte bine privind episodul al doilea, care le va permite să întrezărească şi intriga primului episod. Subiectul piesei e unul cât se poate de atractiv.

O femeie, în vârstă de 60 de ani, mamă a doi băieţi care au trecut de vârsta de 35 de ani, se simte încă tânără şi îşi doreşte un iubit, pentru a se detaşa de singurătate şi deprimare. Însă copiii acesteia nu pot înţelege dorinţa mamei şi nici dorinţa ei de a-şi trăi din plin ultima parte a vieţii. Şi ceea ce urmează este o intrigă extrem de amuzantă în care iubitul, mama şi copiii se manifestă energic, pentru a aduce în faţa publicului o poveste de viaţă, transformată într-un spectacol cu adevărat uluitor. “Mă mut la tata?” este o întrebare în trend. Şi o imagine a societăţii moderne, aşa cum o trăim şi o vedem în jurul nostru în fiecare zi. De aceea, potrivit organizatorilor, acesta merită văzut, savurat şi amintit mai târziu, ca o manieră de părăsire temporară a cotidianului, pentru a putea râde în voie de o realitate care ne caracterizează din ce în ce mai mult.

Comedia va avea loc pe scena din sala mare a Casei de Cultură din Alexandria, cu începere de la orele 20.00 iar preţul unui bilet s-a ridicat la 30 de lei. Aşa cum am precizat mai sus, biletele s-au epuizat încă de acum o săptămână şi, potrivit organizatorilor, la finalul evenimentului va avea loc o expoziţie de bijuterii orginale, hand-made, confecţionate de o artistă remarcabilă din judeţul nostru. În piesă vor mai juca Adrian Păduraru şi Ioana Ancea iar regia spectacolului aparţine lui Gelu Colceag.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.