Politic

Adrian Simionescu, un liberal “autentic”

Liberalii sărbătoresc, astăzi, 145 de ani de liberalism în România și, cum pandemia de coronavirus i-a împiedicat să organizeze evenimente cu fast, ca în anii trecuți, reprezentanții dreptei se rezumă, în acest an, la marcarea evenimentului prin mesaje pe Facebook.

Și, dacă la majoritatea liberalilor este un lucru cât se poate de firesc să marcheze, într-un fel sau altul, 145 de liberalism, surpriza vine de la Adrian Simionescu, pesedist înfocat până mai acum câteva luni, când a făcut trecerea, într-un mod foarte discret ce-i drept, la ALDE.

Însă, mai nou, Adrian Simionescu se declară un liberal convins și sărbătorește și el, alături de ceilalți reprezentanți ai dreptei din județ, 145 de ani de la înființarea PNL. Cum? Pe pagina de Facebook, unde stă la loc de cinste o fotografie cu Adrian Simionescu, fotografie care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Dar, cum cu numai câteva zile în urmă au fost puse bazele unui protocol prin care membrii ALDE din aripa Calotă Ică să fie acceptați în PNL, pasiunea fostului deputat PSD pentru PNL pare să fie justificată.

4 Comments

 1. Observator

  Din surse demne de încredere am aflat ca Violeta Radut, deputatul PSD de Teleorman vrea sa arunce rogojina PSD in favoarea pilotei PNL.
  Daca se concretizează acest transfer politic va fi un liberal autentic?

 2. Observator

  Adevaratul scop al presei locale (a unei parti a ei) este: sprijinirea fatisa (dar nu asumata) a unui partid politic si a membrilor acestora.
  Prin alte parti, presa lupta impotriva coruptiei, a tuturor politicienilor carora li se pare ca lumea e doar a lor si-o pot imparti in bucati.
  La noi, unii ziaristi degradeaza nobletea meseriei lor, justificandu-se cu : ‘avem si noi copii, familie, datorii la banci, etc’, avem nevoie viatala de bani.
  Agramații care ii platesc le cer supunere!

 3. Cititor

  Constat cu îngrijorare modul provocator în care este denigrat PNL de către unii jurnaliști, care pe parcursul ultimilor ani par a fi mai degrabă membri ai unor partide de opoziţie.
  Încă nu avem statuia PSD in oraș!

 4. Ion Iliescu

  Teleormanul… cotidian “independent” 💩💩💩, dar dependent de banii ciumei rosii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.