Politic

Adrian Gâdea, trezit din letargie de Ziarul Teleormanul / În sfârșit, își asumă candidatura într-un drept la replică

Vizibil lezat de faptul că și-a permis cineva să-și pună întrebarea dacă nu cumva atitudinea nepăsătoare față de niște dezertări ale unor oameni vechi în partid, de la care nu s-ar fi așteptat cineva vreodată să părăseasca tabăra social-democrată, nu este parte a unei înțelegeri cu PNL în Teleorman, Adrian Gâdea a simțit nevoia să dea un drept la replică unui editorial publicat, vineri, de Ziarul Teleormanul.

Însă, Adrian Gâdea, dincolo de faptul că rămâne un neasumat și insistă cu niște termeni al căror sens clar nu-l cunoaște, nu vine cu niciun argument concret pentru a demonta supoziția care l-a deranjat atât de tare.

Și, cu toate că în mod cert își dorește, din păcate Adrian Gâdea nu este nici pe departe spectaculos. Spectaculos este, însă, faptul că îi pleacă primarii din partid, unul câte unul, și nu pare să ia atitudine în vreun fel.

Adrian Gâdea știe, cu siguranță, că editorialul la care face referire nu este nici pe departe brutal, ci scoate în evidență o întrebare care, se știe deja, stă pe buzele multora dintre colegii săi de partid și nu numai.

“Consider că din goana acerbă după senzațional și în lipsa unor evenimente din această categorie, cu care să șocheze și să suscite interesul opiniei publice, în articolul menționat sunt vehiculate doar minciuni și sunt prezentate simple speculații drept realități, fapte care îmi aduc grave prejudicii de imagine.

Fără să îmi solicite un punct de vedere asupra subiectelor abordate și încălcând deontologia profesională, prin articolul respectiv se încearcă atât denigrarea PSD, cât și compromiterea imaginii mele publice, în poziția de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman din partea PSD, precum și prezentarea deformată a activității mele politice”, spune Adrian Gâdea.

Care sunt minciunile, domnule Gâdea? Că vă pleacă primarii din partid? Este minciună că pierdeți primării importante ca cele de la Vitănești, Smârdioasa, Crevenicu, Băbăița? Este minciună că primarii se plâng că îi ignorați?  Este minciună că PNL vă smulge oamenii unul câte unul?

Nu sunt minciuni, domnule Gâdea, iar dumneavoastră știți asta foarte bine! Este important, totuși, că dați semne că vă treziți din letargie și că vă asumați, în sfârșit candidatura pentru președinția Consiliului Județean Teleorman, fie și printr-o tentativă nereușită de a da un drept la replică prin care nu demontați în niciun fel presupunerea cum că ați avea un blat cu PNL.

P.S. Punctul de vedere exprimat în articolul “Înțelegeri subterane între Gâdea și PNL?”, la care face referire Adrian Gâdea, este asumat de redacția Ziarul Teleormanul și nu reprezintă părerea personală a cuiva.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.