Adrian Gâdea, printre secretarii de stat demiși de premierul Sorin Grindeanu/ Demisia ministrului Carmen Dan, trimisă la Cotroceni

Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Cotroceni demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, şi pe cea a ministrului Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, precum şi propunerile de numire a lui Augustin Jianu ca vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, iar el însuşi pentru preluarea Ministerului de Interne.

De asemenea, premierul a eliberat din funcție și patru secretari de stat, printre care și Adrian Gâdea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, fost deputat şi preşedinte al CJ Teleorman. Au mai fost demiși de șeful Executivului și Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD și secretar de stat în Ministerul Muncii, dar și Adrian Mlădinoiu și Tudor Vesa, secretari de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

3 Comments

  1. ADRIANA says:

    SI FIUL SECRETARULUI C J TR. M. DUMIRESCU ESTE SECRETAR DE STAT . LA M. SANATATII . DIN NIMIC , DIRECT MINISTRU ! O STIRE BANALA , DIN TELEORMAN .

  2. Foarte bine,ce competente il recomanda ministru pe acest domn ???!!

  3. Single M. says:

    Sa fie clar!!!!Tot programul de guvernare P.S.D. este o minciuna enorma!!!!Ar trebui sa plece definitiv acasa cu totii, in frunte cu INFRACTORUL NATIONAL, Liviu-Nicolae DRAGNEA, urmand cu mizeriile de primari si directori sphagari din teritoriu!!!!P.S.D.=Coruptie&Minciuna&Incompetenta

Leave a Comment

*

code