Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Adrian Gâdea: “Legea bugetului de stat pe 2018 va cuprinde sumele necesare pentru ca măsurile din programul de guvernare să poată fi implementate”

Prezent la conferinţa de presă în care social-democraţii din judeţ şi-au prezentat candidaţii la alegerile parţiale organizate pe 5 noiembrie în trei localităţi teleormănene, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea a vorbit despre măsurile curpinse în programul de guvernare al PSD, în acest sens precizând că în Legea bugetului de stat pe anul 2018 sunt cuprinse sumele necesare pentru implementarea acestora, precum şi banii necesari pentru realizarea obiectivelor de investiţii aprobate spre finanţare pentru anul viitor.

“Zilele trecute a avut loc o discuţie între preşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi premierul Mihai Tudose, s-a discutat în legătură cu anumite măsuri care trebuie luate în legătură cu implementarea, în continuare, a măsurilor din programul de guvernare. De asemenea, s-a discutat şi despre legea bugetului pe anul 2018 şi vreau să vă dau o veste bună: legea bugetului de stat pe anul 2018 va cuprinde şi sumele necesare pentru ca măsurile pe care le avem în programul de guvernare să poată fi implementate”, a declarat Adrian Gâdea, la Alexandria.

De asemenea, a mai spus fostul preşedinte al CJ Teleorman, 170 de proiecte de investiţii au fost aprobate spre finanţare pentru judeţul Teleorman, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II), acestea vizând, în special, reabilitarea şi modernizarea unor drumuri judeţene şi de interes local, alimentarea cu apă, canalizare, dar şi modernizarea unor şcoli şi grădiniţe sau dispensare medicale.

“170 de obiective de investiţii care au fost aprobate pentru localităţile din judeţul Teleorman, obiective extrem de importante şi mă refer aici la reabilitări şi modernizări de drumuri judeţene, drumuri de interes local, mă refer la proiecte de alimentare cu apă, la proiecte de canalizare, de avizare modernizare şcoli şi grădiniţe, dispensare medicale. Repet, sunt 170 de proiecte care au fost aprobate pentru comunităţile din judeţul Teleorman, ceea ce va face ca, în perioada următoare, odată cu implementarea acestor proiecte, viaţa noastră, a celor care trăim în acest judeţ să fie din ce în ce mai bună, iar aici am discutat foarte mult cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean şi ne vom concentra, alături de ceilalţi colegi, să ajutăm comunităţile locale, să ajutăm primarii, pentru ca toate aceste proiecte să fie implementate”, a mai declarat Adrian Gâdea, secretar de stat în cadrul MDRAPFE.

Potrivit listei investiţiilor şi a sumelor alocate unităţilor administrativ-teritoriale pentru finanţarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II) în perioada 2017-2020, judeţul Teleorman va primi 875.598.859,25 lei, bani care se vor reflecta în investiţiile autorităţilor locale din următorii trei ani. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code