Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Adrian Florescu a fost ales preşedinte al PMP Teleorman

Organizaţia din judeţ a Partidului Mişcarea Populară are, începând de sâmbătă, 25 noiembrie, o conducere aleasă, după aproape un an de zile de interimat. Astfel, în cadrul Conferinţei Judeţene ce a avut loc la Olteni, delegaţii l-au ales, pentru un nou mandat la conducerea PMP Teleorman, pe Adrian Florescu.

La alegerile interne din oragnizaţia judeţeană a PMP au luat parte şi preşedintele executiv al PMP Valeriu Steriu, dar şi deputatul PMP Eugen Tomac.

“În acest final de săptămână, am fost alături de colegii din Mureș, Argeș și Teleorman. Avem, în fiecare dintre aceste județe, colegi minunați care și-au asumat să mergem împreună mai departe. (…) La Teleorman, colegul nostru, Adrian Florescu, a făcut imposibilul posibil, învingând PSD-ul în această vară în singura comună unde au avut loc alegeri. Toți, oameni onești și devotati, implicați în consolidarea unui proiect de viitor – Partidul Mișcarea Populară. Felicitări tuturor și multă dorință și putere de muncă în continuare!”, a precizat deputatul PMP Eugen Tomac.

Adrian Florescu a mai fost preşedinte al PMP Teleorman până în luna februarie a acestui an când, în şedinţa Colegiului Naţional al PMP, a fost schimbat din funcţie, alături de alţi 18 preşedinţi de organizaţii care nu au trecut pragul de 5% la alegerile legislative. Atunci, conducerea interimară a organizaţiei a fost preluată de Nicolae Stan, la acea oră singurul primar din judeţ al partidului. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. n. ene says:

    FELICITARI ! UN PRESEDINTE DE PARTID DECENT ( lucru rar ) , CURAJOS SI CU VIZIUNE ! !

  2. ion says:

    Succes Adrian! Esti singurul politician care-l poate bate pe Dragusin la Primaria Alexandria.Restul opozitiei nu exista.Astept sa te votez.

Leave a Comment

*

code