Adolescenta disparuta in apele raului Vedea, la Smardioasa

 

Pompierii militari cauta, inca de la orele pranzului, o adolescenta in varsta de 13 ani, disparuta in apele raului Vedea, in apropiere de Smardioasa, sat Soimu. O alta adolescenta, de aceeasi varsta, a fost scoasa la timp din apa, de localnici.

Autoritatile au fost sesizate prin numarul unic de urgenta 112, in jurul orei 14.00, despre faptul ca o minora in varsta de 13 ani a disparut in raul Vedea, in apropiere de sat Soimu, comuna Smardioasa, informeaza ISU Teleorman.

Ajunsi la fata locului, pompierii militari de la Videle au constatat ca, impreuna cu adolescenta disparuta, mai era o minora, tot in varsta de 13 ani, care a fost scoasa din apa de localnici, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Teleorman, mr. Gelu Dragomir.

Pentru operatiunea de cautare a minorei disparute s-a solicitat suplimentarea mijloacelor de interventie cu echipa de cautare-salvare din mediu acvatic din cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria, a mai precizat sursa citata.

Salvatorii o cauta in continuare pe adolescenta in apele raului Vedea, incepand cu ora 17.05 si cu echipajul de scafandri, insa pana la aceasta ora cautarile au ramas fara rezultat.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Teleorman, intervin pe Raul Vedea (raza comunei Smardioasa, sat Soimu) pentru cautarea minorei, pompieri militari din cadrul Detasamentului Zimnicea si din cadrul Detasamentul Alexandria, pompieri militari de la ISU Giurgiu, un echipaj SMURD, precum si reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Politie.

La lasarea intunericului, cautarile vor fi intrerupte si reluate maine dimineata.
Acestea s-au desfasurat pe o distanta de aproximativ un km in aval, de echipa de scafandri si cca. 6 km de catre ceilalti pompieri, cu barcile de salvare.

Leave a Comment

*

code