Eveniment

Adolescent din Măgura, dat dispărut. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea lui

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE: Minorul a fost identificat pe raza comunei Vârtoape. Nu a fost victima vreunei infracțiuni și urmează să fie încredințat familiei.

Poliția Teleorman cere ajutorul populației pentru găsirea unui adolescent în vârstă de 15 ani, din Măgura, care a plecat voluntar de acasă vineri, 17 iulie, cu bicicleta, și nu s-a mai întors.

“Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au fost sesizați, astăzi, cu privire la faptul că numitul NICULAE VLĂDUȚ FLORINEL, în vârstă de 15 ani, din comuna Măgura, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, la data de 17 iulie, cu bicicleta, și nu a mai revenit”, transmite Poliția Teleorman.

Potrivit sursei citate, tânărul are aproximativ 1,60 – 1,62 m înălțime, tenul deschis la culoare, păr șaten, ochii căprui, fața rotundă, fără semne particulare.

La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, cu dungi negre, bermude de culoare albă cu portocaliu și purta papuci din material plastic, de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.