Sport

Activitate pe piaţa transferurilor la Roşiori – Sporting a adus deja patru jucători

În această perioadă, piaţa transferurilor este destul de animată, deoarece echipele caută jucători pentru returul de campionat. Singura echiă divizionară din Teleorman, Sporting Roşiorii de Vede, a făcut deja patru transferuri certe pentru retur, după cum a precizat preşedintele clubului, Gabriel Vlădulescu. Este vorba de atacantul Cosmin Turcin, mijlocaşul stânga Adelin Făiniş, juniorul (sub 21 de ani) Cosmin Cherciu şi portarul Buciu (ex-FC Olt Slatina). Din punct de vedere al plecărilor, doar doi jucători au primit “verde” pentru a juca în altă parte; portarul Celic a fost cedat definitiv la Turnu Măgurele, iar Stoichiţoiu va juca pentru CS Podari. “Toţi ceilalţi jucători care au plecat, au încă actele la Roşiori, nu pot pleca decât după ce discută cu noi, să găsim soluţia prin care vor părăsi echipa,” a mai spus Vlădulescu.

Preşedintele clubului din Roşiorii de Vede a precizat faptul că, în perioada următoare, până la începerea cantonamentului centralizat – în data de 9 februarie, probabil va fi definitivat lotul pentru startul returului. Totuşi, clubul mai are în vizor câţiva sportivi. “Suntem în discuţii cu un atacant, dacă va fi rezolvat acest transfer şi dacă vom găsi un fundaş central cu experienţă, aşa cum ne-am propus, cred că încheiem campania de achiziţii din această iarnă”, a precizat Vlădulescu.

 

Bugetul similar cu cel din 2014

Deşi până la acest moment bugetele locale nu au fost aprobate, în proiectul pentru anul 2015 clubul Sporting Roşiorii de Vede şi-a propus să menţină nivelul costurilor la valoarea anului precedent. Cunoscut drept un conducător destul de zgârcit, atunci când vine vorba să dea bani jucătorilor, Gabriel Vlădulescu a precizat că “eu spun că până în vară ne-ar ajunge un buget similar cu cel tin tur, în jurul sumei de 180-200 mii lei. Noi suntem o echipă mică, nu avem bugete mari, ca alţii, însă sperăm să ne descurcăm şi cu aceşti bani”.

O “politică” adoptată de câţiva ani de clubul Sporting legată de plata jucătorilor este aceea de a aduce un jucător, în acelaşi timp în care pleacă altcineva, astfel încât numărul sportivilor retribuiţi de club să fie aproape acelaşi.

(B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.