Eveniment

Acțiuni pentru verificarea respectării măsurilor de protecție împotriva COVID-19 în localitățile din județ

Echipajele mixte, formate din reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control, au continuat verificările pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2, în acest sens fiind derulate acțiuni în spațiile comerciale cu aglomerări de persoane, ca supermarket-uri, magazine, terase, case de pariuri, autogări, gări, din Alexandria, Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele, Balaci, Islaz, Nanov și Țigănești.

Pompierii militari teleormăneni au efectuat 36 de controale în cadrul unităților de comerț și alimentație publică, aplicând pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală 20 sancțiuni contravenționale.

De asemenea, echipajele mobile din cadrul structurilor de intervenție au efectuat 23 de acțiuni complementare de informare a cetățenilor, cu precădere în zonele cu aflux de persoane (piețe, târguri, zone comerciale, stații ale mijloacelor de transport în comun), prin intermediul mesajelor audio.

Acțiunile de informare, respectiv de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2 sunt derulate zilnic, principalul scop fiind acela de creștere a gradului de siguranță a cetățenilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.