Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Acţiune de recrutare de personal pentru Danemarca, organizată de AJOFM

În cursul săptămânii trecute, reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman au organizat o acţiune de recrutare de personal pentru Danemarca, pentru distribuitori de ziare şi colete, iar în urma demersului cinci teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă.

Angajatorul danez a pus la dispoziţie 30 de locuri de muncă pentru persoanele care deţin cunoştinţe de limbă engleză, nivel minim, şi permis de conducere categoria B.

În vederea recrutării au fost selectate aproximativ 100 de persoane înregistrate în baza de date şi care îndeplinesc cerinţele impuse de angajator.

Oferta rămâne deschisă, astfel că cei interesaţi se pot înscrie în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în vederea ocupării locurilor de muncă.

Potrivit informaţiilor furnizate, durata contractului este de cel puţin 6 luni, iar programul de lucru este între orele 3 şi 7 dimineaţa. În ceea ce priveşe salariul, teleormănenii recrutaţi vor primi 17 euro, brut, pe oră. De asemenea, cazarea este asigurată de angajator în primele 2 săptămâni. (Violeta Mocanu)

 

Leave a Comment

*

code