Eveniment

Accident violent pe şoseaua de centură – şapte persoane au necesitat îngrijiri medicale

accidentUn grav accident de circulaţie s-a petrecut în Duminica Rusaliilor pe şoseaua de centură a Alexandriei, la intersecţia cu DJ 703, în apropierea localităţii Buzescu. Două maşini s-au făcut praf, pentru că unul dintre şoferi nu a respectat regulile de circulaţie. Astfel, potrivit IPJ Teleorman, un autoturism marca Chevrolet Aveo care circula pe DE 70, dinspre Alexandria, a fost izbit de un alt autoturism, marca Opel, care circula dinspre Buzescu şi care nu a acordat prioritate.

Şoferul autoturismului Opel care circula pe DJ 703 nu a acordat prioritate, motiv pentru care a izbit violent cealaltă maşină care circula pe şoseaua de centură. Impactul a fost atât de puternic încât cele două maşini au fost grav avariate, rezultatul fiind, din nefericire, accidentarea a şapte persoane, şoferul Chevrolet-ului Aveo şi alte şase din maşina al cărei şofer nu a respectat regulile de circulaţie. Pasagerii răniţi au fost transportaţi cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, dar şi cu un echipaj SMURD, la faţa locului deplasându-se inclusiv o echipă de la descarcerare.

Pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul, poliţiştii s-au prezentat la locul impactului.

Intersecţiile şoselei de centură cu DJ 703, către Mavrodin ori către Lăceni, rămân în continuare puncte critice ale şoselei, în ciuda faptului că, la solicitarea poliţiştilor teleormăneni, indicatoarele cu Cedează trecerea au fost înlocuite cu indicatoare STOP. Chiar şi în aceste condiţii, şoferii care ies de pe drumul judeţean, în cele două puncte de intersecţie, ignoră semnul de circulaţie şi îşi pun viaţa în pericol, nu numai lor, ci şi pasagerilor, în cazul de faţă, nu mai puţin de şase persoane din maşina condusă neregulamentar necesitând ajutor medical şi asistenţă medicală de urgenţă. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.