Accident rutier soldat cu patru victime, la Gratia

Un accident rutier soldat cu patru victime, dintre care una încarcerată, a avut loc în seara zilei de vineri, 19 ianuarie, pe raza localității Gratia, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU “A. D. Ghica” Teleorman, mr. Gelu Dragomir.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar la locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Videle, cu o autospecială descarcerare și o ambulanță SMURD, o echipă a Serviciului Județean de Ambulanță, precum și Garda de Intervenție Roata (județul Giurgiu) cu o ambulanță SMURD și o autospecială de lucru cu apă și spumă.

“La sosirea pompierilor teleormăneni, victima încarcerată, un bărbat de 41 de ani, cu multiple traumatisme, conștientă, a fost eliberată de pompierii giurgiuveni, preluată de SMURD și transportată la Spitalul Universitar din București”, a declarat mr. Gelu Dragomir.

Totodată, un băiat și o fată de 21 de ani, precum și un minor în vârstă de 15 ani, toți trei pasagerii unuia dintre cele două autoturisme, au fost răniți ușor, iar doi dintre aceștia au refuzat transportarea la spital.
În schimb, băiatul de 21 de ani, a fost preluat de ambulanța SAJ și transportat la Spitalul Videle.

Cazul a fost preluat de polițiști, care vor stabili împrejurările în care s-a produs accidentul

Leave a Comment

*

code