Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Accident rutier la Perii Broşteni/ Patru persoane au ajuns la spital

Un accident rutier cu patru victime a avut loc în dimineaţa zilei de miercuri, 3 ianuarie, pe raza localităţii Perii Broşteni, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un podeţ.

În urma accidentului, patru persoane aflate în maşină au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, iar potrivit managerului SAJ, Cristian Popescu, este vorba despre doi minori, de 12, respectiv 18 ani, dar şi despre  o femeie în vârstă de 50 de ani şi un bărbat de 62 de ani.

Conform sursei citate, dintre cele patru victime, toate cu politraumatisme, în starea cea mai gravă este băiatul în vârstă de 18 ani, acesta prezentând politraumatism şi traumatism cranian şi facial.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU “A.D. Ghica”, la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială transport victime multiple, o autospecială descarcerare şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code