Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Accident rutier cu victime pe DJ503, la ieșirea din Videle spre Mosteni

Doi bărbați au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în după amiaza zilei de miercuri, 29 noiembrie, pe DJ 503, la iesirea din orașul Videle spre Mosteni.

În accident au fost implicate un autoturism si un atelaj hipo, iar victimele, doi bărbați cu vârste de aproximativ 30 de ani, neincarcerate, au fost preluate de un echipaj SAJ si un echipaj SMURD si transportate la Spitalul din Videle, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU “A.D.Ghica”, mr. Gelu Dragomir.

Potrivit sursei citate, dintre cele doua victime, cea din atelajul hipo era intr-o stare mai gravă cu multiple traumatisme, însă era constientă.

Cazul a fost preluat de poliție pentru cercetari. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Ce sa mai cerceteze? Ce cauta cu caruta pe drumul public?

  2. dan says:

    de ce nu eleimina atelajele dupa drumuile principale din tara pana cand rebuie sa asteptam o lege sau o ordonanta de urgenta.Astea sunt adevarate bombe pe drumurile publice nu sunt semnalizate corespunzator …..si nu trebuie s circule decat la sate atata

Leave a Comment

*

code