Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Accident rutier în Alexandria/ Două persoane au ajuns la spital

Un accident rutier soldat cu două victime s-a petrecut în seara zilei de miercuri, 15 noiembrie, la intersecția strazilor Dr. Stanca cu Al. Ghica din Alexandria.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU “A.D.Ghica”, mr. Gelu Dragomir, la locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospeciala de lucru cu apă si spumă si o autospeciala de descarcerare, precum si un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

La fața locului, salvatorii au găsit două victime conștiente si cooperante, iar acestea au fost preluate de echipajele medicale pentru a fi transportate la spital, a mai declarat mr. Gelu Dragomir.

1 Comment

  1. DRAGNEA !!! UN HOT SI INFRACTOR DOVEDIT SI CONDAMNAT, UN PENAL SI CORUPT CARE A DISTRUS MEDIUL DE AFACERI, A MINTIT ALEGATORII, A DUS PENSIONARII IN PRAG DE DEZASTRU ECONOMIC SI SOCIAL ! A MARIT TOT SI-N TOATE: PRETURILE LA BENZINA, LA ELECTRICITATE, LA INCALZIRE, APA, PRETUL ALIMENTELOR AU EXPLOADAT SI CEL MAI MULT A DISTRUS CREDIBILITATEA UNEI NATIUNI !!!! APARATI ACEASTA JIGODIE SI PE CEI AFILIATI LOR PSD-ALDE ? ATUNCI SUNTETI SI VOI DUSMANII NATIUNII, A JUSTITIEI SI A STATULUI DE DREPT, SUNTETI COMPLICI LA DISTRUGEREA UNEI NATIUNI !!!

Leave a Comment

*

code