Accident rutier în Alexandria; două persoane au ajuns la spital

Un accident rutier în urma căruia o persoană a avut nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru a fi scoasă din caroseria maşinii a avut loc în dimineaţa zilei de joi, 8 februarie, la intersecţia străzilor Libertăţii cu Dr. Stâncă din municipiul Alexandria.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că, din cauza neatenției, unul dintre șoferi nu a respectat semnificația indicatorului “STOP” și a intrat în intersecție fără se asigure, moment în care s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar și avea prioritate.

În urma impactului, două persoane din autoturismul care circula regulamentar, respectiv un bărbat în vârstă de 57 de ani şi soacra acestuia, o femeie în vârstă de 75 de ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, pentru investigaţii medicale amănunţite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU “A.D. Ghica”, mr. Gelu Dragomir, la locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Alexandria cu o autospecială descarcerare, o ambulanţă de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care vor stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code