Eveniment

Accident mortal în apropiere de Furculești/ Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața

UPDATE: Oamenii legii au efectuat cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, iar în urma acestora s-a stabilit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, conducea un autoturism pe DN52, din direcția Alexandria către Furculești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu mai mulți copaci  de pe partea dreaptă a sensului de deplasare, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Un grav accident rutier, în urma căruia un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața, a avut loc, miercuri dimineață, pe DN52, în apropierea comunei Furculești. Din primele date, oamenii legii au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 despre faptul că o mașină este abandonată în afara părții carosabile, în apropierea comunei Furculești. La fața locului, polițiștii au găsit atât mașina, transformată într-un morman de fiare în urma impactului cu un copac de pe marginea drumului, cât și trupul neînsuflețit al unui tânăr, victimă a accidentului rutier.

“În această dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN52, în apropierea comunei Furculești, se află un autoturism abandonat, în afara părții carosabile. Poliștiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat, din primele date, că ar fi vorba despre un accident rutier, în urma căruia un tânăr în vârstă de 21 de ani a decedat”, transmite IPJ Teleorman.

Oamenii legii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

One Comment

  1. Asa arata un autoturism “abandonat”?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.